NMC

PROJEKT EKSRP


SLO | ENG

O podjetju
Vizitka in kontaktni podatki
Lokacija NMC

  

     

DOMOV     TOČILNE NAPRAVE     PROIZVODNJA     REFERENCE     DOKUMENTI    

041 535 648     Pišite nam

PODMIZNA LETEČA ŽAGA  

PODMIZNA LETEČA ŽAGA

Čelilnik s podmizno krožno žago je avtomatiziran, produktiven in računalniško voden stroj za prečno krojenje (razrez desk). Zagotavlja optimalni razrez lesa po vnaprej izbranih kriterijih in potrebah. Krožno žago poganja elektromotor (moč 3 kW) preko zobatega HTD jermena in zobatih jermenic. Krožna žaga ima 4000 obrati/min, kar zagotavlja kvaliteten rez.

Poseben sistem (nihalka) z reduktorjem in excentrom dviguje žago v času žaganja nad delovno mizo. Fiksiranje letve v času rezanja omogoča plavajoči pritisni sklop, ki istočasno služi tudi kot zaščita orodja (žaginega lista) v času rezanja.

Glavno zaščito predstavlja pokrov stroja, ki onemogoča dostop k žagi v času rezanja. Veliko servisnih vrat na konstrukciji stroja omogoča enostavno vzdrževanje.

Vhodna miza z dozirno roko je funkcionalni del stroja in je namenjena za pozicioniranje letev v stroj (čelilnik). Potisna roka, ki jo preko zobatega jermena vodi servomotor, potiska letev proti žaginemu listu. Potisna roka je pritrjena na specialen voziček, ki drsi po pravokotnem železnem vodilu. Jermen, vodilo in voziček so montirani pod vhodno mizo.   Na zadnjem delu mize je vgrajen servomotor in reduktor. Servomotor preko reduktorja, zobatega jermena in vozička izvaja pozicioniranje (pomik letev do krožne žage) na pozicijo reza. HTD jermen zagotavlja preciznost pozicionirnega sistema.

     
Dvižna naprava Kompletna decimirnica Linija za sestavo sredice CNC čelilnik s podajno roko Obdelovalni center Optimizer širine desk Podmizna leteča žaga Transportna oprema CNC čelilnik in sortirnica Klasični čelilnik      
DVIŽNA NAPRAVA KOMPLETNA DECIMIRNICA LINIJA ZA SESTAVO SREDICE CNC ČELILNIK
S PODAJNO
ROKO
OBDELOVALNI CENTER OPTIMIZER ŠIRINE
DESK
PODMIZNA LETEČA
ŽAGA
TRANSPORTNA OPREMA CNC
ČELILNIK IN SORTIRNICA
KLASIČNI ČELILNIK            
     

NMC PRODAJNI AVTOMATI so slovenski proizvod

2020 © NMC d.o.o. | IOC Zapolje I/20, si - 1370 Logatec | T 01 750 95 76 | nmc@siol.net | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se