NMC

PROJEKT EKSRP


SLO | ENG

O podjetju
Vizitka in kontaktni podatki
Lokacija NMC

  

     

DOMOV     TOČILNE NAPRAVE     PROIZVODNJA     REFERENCE     DOKUMENTI    

041 535 648     Pišite nam

OPTIMIZER ŠIRINE DESK  

OPTIMIZER ŠIRINE DESK

US OPTIMIZER ŠIRINE DESK

MERILNA NAPRAVA

Merilna naprava je funkcionalni del optimizerja. Verižni transporter pelje desko izpod ultrazvočnih senzorjev, s katerimi posnamemo presek deske na večih mestih in tako določimo robove deske. Dobljene meritve se matematično obdelajo, rezultat pa so optimalne pozicije na določeni kombinaciji žag pred večlistno žago

POZICIONIRNO DOZIRNI SISTEM

Pozicionirno dozirni sistem je računalniško vodena naprava. Zagotavlja optimalni širinski razrez desk po v naprej izbranih kriterijih in potrebah. 
Prečni transport desk je izveden z dvema ločenima verižnima transporterjema, ki ju preko reduktorjev poganjata servo motorja. Spodnje dozirne valje spušča in dviguje poseben mehanizem z ekscentrično kuliso. Pogon je izveden z elektromotorjem 0,37kW in reduktorjem. Hitrost se lahko spreminja s pomočjo frekvenčnega regulatorja. Trenutno pozicijo valjev ugotavljamo z induktivnim senzorjem in segmentno kuliso na pogonski gredi.
Pogon zgornjih nihajnih valjev je direkten z motorjem 0,55kW in reduktorjem. Prednji valj je mehansko povezan s spodnjim dvižnim valjem. Povezava preko ekscentrične kulise dvigne prednji valj pred koncem dozirnega cikla.
Prednji dozirni most je fiksen, zadnjega pa je s pomočjo linearnih vodil možno premakniti glede na dolžino desk. S strani mosta se nahaja blokirni mehanizem za določeno dolžino desk.

     
Dvižna naprava Kompletna decimirnica Linija za sestavo sredice CNC čelilnik s podajno roko Obdelovalni center Optimizer širine desk Podmizna leteča žaga Transportna oprema CNC čelilnik in sortirnica Klasični čelilnik      
DVIŽNA NAPRAVA KOMPLETNA DECIMIRNICA LINIJA ZA SESTAVO SREDICE CNC ČELILNIK
S PODAJNO
ROKO
OBDELOVALNI CENTER OPTIMIZER ŠIRINE
DESK
PODMIZNA LETEČA
ŽAGA
TRANSPORTNA OPREMA CNC
ČELILNIK IN SORTIRNICA
KLASIČNI ČELILNIK            
     

NMC PRODAJNI AVTOMATI so slovenski proizvod

2020 © NMC d.o.o. | IOC Zapolje I/20, si - 1370 Logatec | T 01 750 95 76 | nmc@siol.net | Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se